Welkom bij Nicky’s Dance Studio & Nicky’s Holistic Area

Je bent welkom op dé plek waar beweging, plezier en persoonlijk welzijn van lichaam en geest elkaar ontmoeten. Deze unieke locatie biedt zowel een bruisende dansstudio als een serene holistische ruimte, waar iedereen zich kan ontplooien en groeien.

NICKY’S DANCE STUDIO

AERIAL YOGA (in een doek)

De lucht in! In de Aerialles kom je tot rust, word je mentaal en fysiek sterker, en ook leniger. Door gebruik van het doek (soort hangmat) ben je gewichtloos zodat het zelfs mogelijk is met blessures mee te doen. Aerial Yoga verlicht of herstelt rug- of nekklachten volledig.
Je hoeft geen acrobaat of lenig te zijn om mee te doen, het doek hangt in aanvang laag bij de grond.
Tijdens de cooling down kom je tot een diepe ontspanning, heerlijk liggend in de hangmat. De sfeer met kaarslicht en een lekker geurtje laat je totaal ontspannen. Een wellness voor lichaam en geest, je laat je innerlijk kind weer stralen, schommelen en spelen.
Kom je een proefles meedoen? Je bent van harte welkom! Aerial is ook voor kids.

KLASSIEK BALLET (privé lessen, op afspraak)

Mooie lijnen, hoge benen en sierlijke bewegingen. Klassiek ballet is de uitstekende basis voor elke danser in iedere dansstijl. In de balletles worden oefeningen aan de barre gecombineerd met danscombinaties en sprongen over de diagonaal.

MIX-DANCE (kids/tieners)

Trendy en energiek! Een energieke les met verschillende dansstijlen en danstechnieken.
In deze les wordt Hiphop/ Urban/ Jazz-Dance gecombineerd met dans elementen uit pop en andere culturen. Uit deze verschillende stijlen ontstaan unieke en trendy choreografieën, het plezier in dans staat voorop. Voor kids en tieners!

ZUMBA

Dans je fit met een smile! Je wordt echt meteen vrolijk van het dansen op meeslepende Zuid-Amerikaanse ritmes zoals salsa en merengue. De Zumba-les is een feestje waar plezier in dans voorop staat (je kan het dus niet “fout” doen bij Zumba). Omdat het zo vrolijk en leuk is gaat conditie opbouwen en vet verbranden als vanzelf. Zumba is voor jong en oud en voor iedereen die plezier wil hebben tijdens de dance-workout.

NICKY’S HOLISTIC AREA

ASTROLOGIE

Het staat in de sterren geschreven… Astrologie gaat ervan uit dat alles in het universum met elkaar samenhangt: zo boven, zo beneden. Wat heeft de stand van de hemellichamen zon, maan en de planeten te maken met wat er op aarde gebeurd? Staat de aanleg van een mens en diens levensloop beschreven in de tekens van de dierenriem?

HOROSCOOP CONSULT

• Je eigen geboorte horoscoop
• Geboorte horoscoop van je kind
• Relatie Horoscoop van jou en  je levenspartner, kind, best friend, ouder
• Jaar Horoscoop

ASTROLOGIE INTRODUCTIECURSUS

Op deze gezellige avond leer je over de eeuwenoude ontwikkeling van Astrologie en maak je kennis met de elementen, tekens van de dierenriem, ascendant en ontvang je je eigen geboorte radix tekening.
* Inclusief: Jouw eigen geboorte radix met gepersonaliseerde beschrijving van zon, maan, ascendant. Koffie, thee met iets lekkers en bij afsluiting van de avond hapjes en bubbles.

ASTROLOGIE VERDIEPING CURSUS

As above, so below… Ben je nieuwsgierig geworden na de Astrologie introductiecursus of wil je direct inschrijven voor de Astrologie verdieping cursus?

Ontdek de geheimen van Astrologie… In de veelzijdige Cursus Astrologie verdiep je je in de horoscoop, leer je over de dierenriem en  leer je jezelf en mensen om je heen beter kennen. De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in het verband tussen de stand van de hemellichamen en de gebeurtenissen op aarde.

 • Met je eigen radix (hemelkaart/horoscoop) als uitgangspunt maak je kennis met de dierenriem, elementen, huizen, planeten en diens aspecten.
 • Je krijgt inzicht in je eigen levenssituatie en de wijze waarop andere mensen in je omgeving leven. Ook ben je in staat om een karakteranalyse te maken.
 • Met psychologische inzichten kun je astrologie vertalen naar wat mensen beweegt in het leven, hieraan wordt ruim aandacht besteed in de Astrologie Verdieping Cursus.
 • Inclusief: Koffie, thee met iets lekkers en bij afsluiting van de avonden hapjes en bubbles.

VOLLE MAAN EVENTS

Wish upon the Moon… We vieren de volle Maan om haar schoonheid, sfeer, de cyclus die tot heelheid is gekomen en wat dit voor ons betekent:

 • Workshop Astrologie: In welk dierenriemteken staat de Maan op het moment van het event? Tevens wordt aandacht besteed aan je eigen persoonlijke maanstand in je Geboorte Horoscoop en ontvang je daarvan een beschrijving.
 • Workshop Familie Opstellingen: Een familieopstelling is een prachtig en verassend tool om inzichten te krijgen in je leven. Hiermee stel jij jezelf in staat een zelf-helend-proces in gang te zetten.
  Klaar met de blokkades, tijd voor jouw wensen!
 • Magische Volle Maan Rituelen: Met de elementen Water-Vuur-Aarde-Lucht
  Wish upon the Moon, manifesteer je wensen! Tevens sturen we weg dat niet meer bij je past.
 • Korte, stille wandeling.
 • Meditaties.
 • Bubbles en kleine hapjes.
 • Deelname Certificaat

REIKI

Reiki is een herontdekking van een wijze van genezing en ontspanning en het kan deuren openen naar persoonlijke groei en spiritueel ontwaken. Reiki biedt een wereld vol mogelijkheden voor iedereen die bereid is zijn/haar pad te verkennen.

REIKI BEHANDELINGEN:

 • Reiki behandeling op de behandeltafel
 • Reiki behandeling op afstand. Soms is het niet mogelijk om fysiek te behandelen en is een behandeling op afstand mogelijk.

REIKI OPLEIDINGEN:

Reiki is niet alleen voorbehouden aan behandeltafels of meditatiekamers. Gebruik Reiki voor het kalmeren van je geest voor een belangrijk moment, of om jezelf te gronden na een lange dag; Reiki is een veelzijdige energie die aanpasbaar is aan ieders individuele behoeften en omstandigheden. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een doorgewinterde beoefenaar, Reiki biedt een wereld vol mogelijkheden voor iedereen die bereid is zijn pad te verkennen. Traditioneel omvat Reiki 3 graden, ieder op zich een afgerond niveau:

 • Reiki 1e graad:
  Behandeling op het lichamelijke niveau.

 • Reiki 2e graad:
  Behandeling op het mentale en emotionele niveau.
  Tevens leer je op afstand Reiki behandelingen te geven.

 • Reiki Master 3a (Master):
  Behandeling wordt nog diepgaander op het spirituele niveau.

 • Reiki Master 3b (Master):
  Je leert de traditionele rituele inwijdingen te geven en mensen op te leiden in Reiki.

Na het behalen van de Reiki eerste graad cursus is het mogelijk de cursus Reiki tweede graad te volgen. Nicky’s Holistic Area biedt alle Reiki Cursussen tot en met Reiki Master 3a en 3b.

 
© 2024 · NICKY’S, Nicky’s Astrologie, Nicky’s Holistic Area, Nicky’s Reiki, Aerial Nicky Style, Nicky’s Showgirls, Showtime, Nicky’s Picknick en Wish-upon-the-Moon-cards zijn onderdeel van Nicky’s Dance Studio Roermond. - Enfold WordPress Theme by Kriesi